Kjøkken fra JKE Design i Bodø

Kampanje spar 40% på modellene Jke Nordic Frame og Nordic Classic. Tilbudet gjelder bare så lenge lageret rekker, så skynd deg!

Kjøkkenhuset Bodø Interiør AS er forhandler av danske JKE Nordic Kitchen Design kjøkken, bad og garderober. Designsamarbeidet mellom danske Heidi Reinholdt, norske Halvor Bakke og JKEs egne kjøkkenarkitekter har bidratt til den modell Nature 

Bodønu var hjemme å besøkte våre kunder Rose og Knut Salomonsen. Ønsker du å lese Deres erfaring med kjøp av Jke innredning kan De gjøre det her.

I 2015 ble det ferdigstilt en meget spesiell og flott leilighet i Bodø. Den er Nord-Norges dyreste og Kjøkkenhuset Bodø AS var leverandør av innredning til denne flotte leiligheten. Som total underleverandør til den leveransen planla vårt firma vann, avløp, kubbinger, vegger, strømuttak, innredninger, belysning, garderober, vaskerom, grovkjøkken, boder med mer. Det gleder oss stort at kunde ble særdeles fornøyd med jobben vi gjorde i leiligheten og at vi blir anbefalt på det sterkeste til andre.(ref.kunde:-) Les gjerne info fra bransjemagasinet her.

JKE Design skiller seg ut med svært gjennomtenkt og flott design. Muligheten for den beste og mest gjennomførte løsning finner mange av våre kunder i nettopp innredning fra JKE Design.

Les mer på JKE Design sin nettside

Kjøkken fra JKE Design

Benkeplater til JKE Design kjøkken

Til JKE Design hjemmeside

Med over 40 års erfaring fra produksjon og salg av kjøkken, bad og garderobeløsninger garanterer vi at JKE Design er en solid og troverdig samarbeidspartner. Vi er en landsdekkende kjede med forhandlere over hele landet.

Det hele startet 1. april 1970 på en nedlagt landbrukseiendom. Erik Lund ønsket å starte for seg selv, og opprettet et tømrer- og snekkerfirma som fikk navnet Jerslev Byggeindustri. Virksomheten besto i husbygging, i tillegg til produksjon av vinduer, dører og elementkjøkkener til husene.

Siden 2000 har JKE Design vært en del av det svenske kjøkkenkonsernet Ballingslöv, men røttene er fremdeles solid plantet på Nord-Jylland. JKE Design holder fremdeles til på samme adresse i Jerslev, og den dag i dag er det kjærligheten til håndverket som kjennetegner firmaet.


Facebook