Kjøkkenhuset Bodø Interiør AS er forhandler av danske kjøkken, bad og garderober fra Nettoline. Vi er stolte av å være en av Norges største forhandler av innredninger fra Nettoline. Nettoline har 34 forhandlere og representert i hele Norge.

Innredningene kan tilpasses et hvert budsjett og med hurtig levering og et utvalg som passer de fleste, finner svært mange kunder lykken i en ny innredning fra Nettoline. Med high end detaljer, god design, mulighet for spesialtilpassinger og prismessig svært bra innredninger blir valget enklet for mange av våre kunder. Det er og blir Nettoline!

Les mer Nettoline sin nettside

Kjøkken fra Nettoline

Nettoline benkeplater

Dører og fronttyper

Til Nettoline hjemmeside

Det unike ved Nettoline er at forhandleren er selvstendig næringsdrivende i lokalområdet ditt. Din Nettoline forhandler er like i nærheten av deg, tilpasser seg det lokale markedet og er din garanti for god service. Det er nært samarbeid mellom Nettoline og den lokale forhandleren, og kombinasjonen av Nettolines sterke program og plattform og forhandlerens lokale forankring, gir deg det beste utgangspunktet når du skal kjøpe nytt kjøkken.

Et Nettoline kjøkken er laget til gjør det selv-folket. Og til dem som ønsker å få håndverkere til å greie arbeidet. Men Nettoline er først og fremst laget til deg som vil ha kvalitet for hver krone og en lynrask levering slik at du kan komme raskt i gang med kjøkkenprosjektet ditt.

Nettolines design spenner fra det tidløse og klassiske til det mer moderne. Du kan derfor skape den helheten og den praktiske innredning som passer til dine ønsker, behov og lommebok. Du kan også velge mellom et utall av praktiske finesser som gjør hverdagen enklere, f.eks. høyskaputtrekk som gjør det lett å komme til kolonialvarerne. Eller grytekaruseller og skuffeinnlegg som gir overblik i en fart.

Facebook