Facebook

Hvem er Bodø Interiør?

Kjøkkenhuset Bodø AS er en frittstående forhandler av kjøkken, bad og garderobe i Bodø. Gjennom over 30 års erfaring har vi et utvalg som dekker alle dine behov når du skal velge kjøkken, bad eller garderobe.

Vi fokuserer sterkt på kvalitet i alle ledd. Som frittstående forhandler er vi ikke bundet til avtaler som bestemmer at vi må forhandle gitte merker. Vi velger våre produkter basert på kvalitet, levering og pris.

Vi har stor respekt for at kjøkken, bad og garderobe er en investering for deg. For oss er det viktig å informere og veilede deg til en best mulig løsning utfra ønsker og behov.

Ved hjelp av tre hovedleverandører blir våre konsulenter fortløpende oppdatert om alle markedets muligheter. Vi legger stor vekt på at vi hele tiden skal kunne vise til den bredeste og beste kompetanse. Dette – i tillegg til våre flotte utstillinger – skal gi deg fullt innblikk i alle våre modeller og muligheter.

Vårt mål og din trygghet er at vi leverer produkter og en service du vil bli fornøyd med.

Vi setter stor pris på alle kunder som har valgt oss som leverandør i alle disse årene og som bidrar med god reklame for oss i det daglige. Vi vil alltid jobbe for at våre kunder og nye kunder alltid vil være fornøyde og ser på oss som en naturlig leverandør når nye prosjekter skal realiseres.

Med vennlig hilsen oss på Kjøkkenhuset Bodø AS